NinaLaatDansen

NinaLaatDansen is een methode waarmee je leert om weer in contact te staan met je lijf. Dansen is een heerlijk middel om het volle hoofd leeg te maken. Dansen maakt gelukkig.

Methode

NinaLaatDansen is een methode waarmee je leert om weer in contact te staan met je lijf. In deze tijd waarin werk, prestatie en status belangrijk zijn, heeft ons hoofd een grote rol gekregen. We vergeten soms dat we ook nog een geweldig lijf hebben. Dansen is een heerlijk middel om het volle hoofd leeg te maken. Dansen maakt gelukkig. In de workshops is er aandacht voor gronding, loslaten, uit je plaat kunnen gaan en ontspanning. Ik maak hierbij gebruik van lijfwerk, meditatie en natuurlijk dans! Dit alles onder het motto: “Uit je hoofd en in je lijf!

Concepten

Workshops op maat

Wil je op een bijzondere en unieke manier het leven vieren, je verjaardag vieren of heb jullie gewoon zin in een dansfeestje? Ik maak met liefde een NinaLaatDansen workshop voor je op maat. Dit kan door je favoriete dansnummers toe te voegen of een workshop rondom een thema te laten plaatsen vinden. De workshops op maat zijn zowel particulier als zakelijk mogelijk. Neem gerust contact met mij op over de mogelijkheden.

Silent disco

Samen met Soul Touch Studio organiseer ik Silent disco feestjes! Leuk om samen met een vriendengroep, familie of team te doen. Dit feestje kan op vrijwel iedere gewenste locatie plaatsvinden, binnen of buiten. Je start met een massage oefening met heerlijk geurende essentiële olie. Je leert hoe je jezelf kan masseren. Dit ondersteunt in het contact maken met jezelf en met jouw lijf. Vanuit dit lekkere contact gaan we dansen en bewegen op muziek. De muziek bestaat uit allerlei genres en wordt met zorg uitgekozen om je mee te nemen op een reis van opladen, ontladen en ontspanning.