Trainingen

Feedback en communicatie

Verloopt de communicatie stroef binnen uw team of afdeling, weten mensen elkaar niet goed te bereiken of hangt er spanning op de werkvloer? Goede communicatie is van groot belang binnen een organisatie. Ik kan als onpartijdige derde uw organisatie hierin begeleiden. Ik kijk met u mee of er verbetering/verdieping mogelijk is. Ik focus hierbij op het maken van contact en het geven van feedback op een geweldloze manier. Dit kan in teamsetting, maar ook individueel. Met respect voor elkaar zoeken we de verbinding. Methodes die ik in zet zijn geweldloze communicatie en lijfwerk. De training krijgt vorm in een gesprek. Ik kom graag langs voor een kennismaking.

Samen met vriendin en collega, Theresia Hofmaier van Soul Touch Studio, organiseer ik een Vrouwencirkel Jaartraining – voor iedereen die zich identificeert als vrouw. 

In de maandelijkse bijeenkomsten willen we bewustzijn en aandacht creëren voor de cyclus van de natuur. Ieder seizoen brengt een andere focus en energie met zich mee. De thema’s van de bijeenkomsten ontlenen we aan deze energie. Zo is de herfst een tijd van reflectie en loslaten, de winter een tijd van rusten en verstillen. De lente staat in teken van ontwaken en handelen en de zomer is een tijd van bruisen en bubbelen. Je zou kunnen zeggen dat alles volgens een ritme van verkennen, opladen, ontladen en rusten gaat. In deze cirkel leer je mee te bewegen met deze energie, in de veilige bedding van een jaargroep. Op deze manier kom je meer in contact met jezelf en wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor thema’s als zelfzorg, liefde, grenzen aan geven, kracht, kwetsbaarheid en zusterschap.

Zie agenda voor actuele informatie.

Vrouwencirkel
Cyclus van de natuur

PuberBoostcamp

Voor Stichting Kinderdroomwens begeleid ik kinderen van 12-16 jaar met een trauma in de PuberBoostcamp. Dit is een meerdaagse training waarin ik focus op de volgende doelen: verbinden, herkenning, gevoel onder woorden brengen, delen en hulp vragen.

Overige trainingen