Trainingen en workshops

De Kracht van Woede

Woede, of gezonde agressie, is een emotie die je in kan zetten om je plek in te nemen. Deze kracht kun je gebruiken om voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en je stevig te voelen staan!
Voor velen van ons een uitdagend thema. Het thema woede maakt veel los aan emoties waardoor de neiging kan zijn ervan weg te blijven. Met als gevolg dat we o.a. woede opkroppen, ons te veel aanpassen, onzeker worden of relaties komen onder druk te staan.
In de Kracht van Woede workshops geven wij (Norma en ik) ruimte aan alle emoties rondom agressie en geven we mensen tools in handen hoe je gezonde agressie in kunt zetten ten behoeve van jouw levenskracht.
 
In deze dagworkshop:
– leer je wat het nut is van woede
– hoe je gegrond je woede kunt onderzoeken en uiten
– ontdek je hoe jij je verhoudt tot dit thema
– en krijg je veel oefeningen aangeboden die bijdragen aan meer contact met je lijf en je gevoel, hoe grenzen aan te geven en vastgezette spanning los te maken
 
Deze workshop bieden Norma van der Linden en ik een paar keer per jaar aan in Utrecht en in Nijmegen. Zie de agenda voor huidig aanbod.

Samen met vriendin en collega, Theresia Hofmaier van Soul Touch Studio, organiseer ik een Jaarcirkel – De Cyclus van de Natuur

In de maandelijkse bijeenkomsten willen we bewustzijn en aandacht creëren voor de cyclus van de natuur. Ieder seizoen brengt een andere focus en energie met zich mee. Zo is de herfst een tijd van reflectie en loslaten, de winter een tijd van rusten en verstillen. De lente staat in teken van ontwaken en handelen en de zomer is een tijd van bruisen en bubbelen. In deze jaarcirkel leer je aan de hand van een persoonlijke focus mee te bewegen met deze energie, in de veilige bedding van een jaargroep

Inkijkje in onze werkwijze: dans, ademwerk, lichaamsgerichte oefeningen, deel rondes, schrijfopdrachten, inspirerende en integrerende huiswerkoefeningen.

Zie agenda voor de data van de jaarcirkel van 2023-2024.

Jaarcirkel
Cyclus van de natuur

PuberBoostcamp

Voor Stichting Kinderdroomwens begeleid ik kinderen van 12-16 jaar met een trauma in de PuberBoostcamp. Dit is een meerdaagse training waarin ik focus op de volgende doelen: verbinden, herkenning, gevoel onder woorden brengen, delen en hulp vragen.

Voorjaarsretraite - Ontvouwen en Inspireren

De impuls om te groeien zit in ieder mens. Wat is zich aan het ontvouwen in jezelf en in je leven? Heb je nieuwe inspiratie of zin? Klopt er een verlangen aan de deur dat verkent wil worden? Je kunt hierop ingaan, of doorgaan op de vertrouwde weg. Die keuze kun je zelf maken. Laat je ondersteunen in deze keuze tijdens deze 3-daagse voorjaarsretraite in het prachtige Beek, bij Nijmegen. Deze retraite is uniek in zijn soort en combineert rust en ruimte met beweging en energie. 

Laat deze geheel verzorgde retraite een onvergetelijke ervaring zijn om te ontdekken waar jij écht energie van krijgt en wat je inspireert. 

We geloven in de gezamenlijke kracht van het in beweging brengen van je hoofd én van je lijf. Het brein en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het in beweging brengen van zowel je gedachten als je lijf zorgt voor geïntegreerde manier van persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij verschillende bewegingsvormen aan, zoals dansen, lijfwerk, boksen en wandelen. 

Het voorjaar staat in het teken van ontvouwen, energie weer wakker maken en zin creëren. Dit vormt de rode draad door het programma. Een deel van het programma speelt zich buiten af. Binnen het programma is er ruimte voor jouw autonomie – jouw eigen keuzes. Samen met ons stel je jouw ideale programma samen. 

Je wordt begeleid door Ryanne (masterpsycholoog) en Nina (lichaamsgericht therapeut) 

Is je interesse gewekt? Neem contact op voor meer informatie of meld je hier aan!