Lichaamsgerichte therapie

Therapie

In de lichaamsgerichte psychotherapie staat het werken met het lichaam centraal. Wanneer je stress ervaart is de kans groot dat je met opgetrokken schouders zit, oppervlakkig ademt en spanning in je kaken voelt. Vaak hebben klachten als nekpijn, last van je onderrug, buikpijn en pijnlijke schouders een psychische oorzaak en andersom. Door gebrek aan steun in je leven kun je bijvoorbeeld last krijgen van je onderrug. Alles wat je meemaakt, maakt ook jouw lijf mee. Door niet alleen het hoofd aan te spreken maar een meer fysieke vorm van therapie te gebruiken, krijg je een ruimer inzicht in de spanning en ontspanning van je lichaam. 

In de sessies verzamel je handvatten om meer in contact te komen met je lijf, je verlangen, je spontaniteit en ontspanning. Ik maak hierbij gebruik van gesprek, bewegingsoefeningen, opstellingen, adem- en lijfwerk.

Praktijk

Momenteel zit ik in de afstudeerfase van de opleiding Integrated Psychotherapy bij BodyMind Opleidingen. Om mijzelf tot een fantastisch lichaamsgericht therapeut te kunnen ontwikkelen ben ik op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het volgen van sessies als oefencliënt. Dit houdt in dat ik onder supervisie aan het werk ben en dat ik de sessie voor een gereduceerde prijs kan aanbieden. 

In het intakegesprek bepalen we of we aan het werk willen en met welke vraag je wilt werken. Vind je het fijn om eerst vrijblijvend kennis te maken dan kan dat in mijn praktijkruimte of telefonisch. Heb je interesse of vragen, neem gerust contact met me op. 

Prijzen

Kennismaking

Duur: 30 min
Prijs: Gratis

Intake

Duur: 75-90 min
Prijs: 35,-

Sessie

Duur: 75 min
Prijs: 50,-

* Alle hier vermeldde prijzen zijn vrijgesteld van btw, tenzij anders aangeven.