Workshops

Kracht van Woede

Kracht van Woede
Woede, of gezonde agressie, is een emotie die je in kan zetten om je plek in te nemen. Deze kracht kun je gebruiken om voor jezelf op te komen, je grenzen aan te geven en je stevig te voelen staan!
Voor velen van ons een uitdagend thema. Het thema woede maakt veel los aan emoties waardoor de neiging kan zijn ervan weg te blijven. Met als gevolg dat we o.a. woede opkroppen, ons te veel aanpassen, onzeker worden of relaties komen onder druk te staan.
In de Kracht van Woede workshops geven wij (Norma en ik) ruimte aan alle emoties rondom agressie en geven we mensen tools in handen hoe je gezonde agressie in kunt zetten ten behoeve van jouw levenskracht.
 
In deze dagworkshop:
– leer je wat het nut is van woede
– hoe je gegrond je woede kunt onderzoeken en uiten
– ontdek je hoe jij je verhoudt tot dit thema
– en krijg je veel oefeningen aangeboden die bijdragen aan meer contact met je lijf en je gevoel, hoe grenzen aan te geven en vastgezette spanning los te maken.
 

Weet je welkom! Ook als je het spannend vindt, denkt er nog niet klaar voor te zijn, bang bent dat je te veel bent of neigt naar instorten.

Deze workshop bieden Norma van der Linden en ik een paar keer per jaar aan in Utrecht en in Nijmegen. Zie de agenda voor huidig aanbod.